Referenser

1. Lizette Dahlin 

Lizette ratio-testade sig 2016-10-23 (innan hon började ta EQology Omega olja) och   2017-03-11 (efter drygt fyra månaders intag av EQology Omega olja) hade hennes   Omega-3 index  ökat/förbättrats med 116%!

Lizette´s Omega-6 / Omega-3 Ratio minskade/förbättrades med 23%!

2. Mina (Rose-Marie´s) egna Ratio-tester

                 RML orange

Mitt Omega-3 Index resultat låg på bara 2,6% – och borde ligga på över 8,0%. Mitt Omega-6 (AA) / Omega-3 (EPA) Ratio låg på 8,0 och borde ligga på mindre än 3,0.

Efter att ha druckit min olja varje dag i 120 dagar gjorde jag ett nytt test. Mina nya värden låg på 6,8% (en ökning/förbättring med 161%) respektive 2,8 % (en minskning/förbättring med 65%).

Att tro på att en produkt är bra är en sak, men att få FAKTISKA BEVIS är något helt annat, eller hur?

Jag känner att mitt minne och koncentration har förbättrats, jag har blivit mycket lugnare och smärtan i mina knän är borta. Mitt förmaksflimmer är borta och jag tar inte längre betablockerare. På mitt deltidsjobb på en arkitektbyrå har vi en massör som kommer varannan vecka – idag (2016 04 28) sa han att min stelhet i ryggrad och muskelspänningar kommit ner i en ”normal” nivå och att han inte längre kunde känna att jag var ”drabbad” på något sätt – så helt annorlunda än för 3-4 månader sedan.

Skärmklipp  RML Ratio-test 20160307

3. Ratio-värdena bekräftar att EQ Pure Arctic Oil är en fantastiskt bra Omega 3-olja!

Från 17:1 till 2,4:1 på bara 4,5 månader.

Kamilla Shailla är en frisk och sprudlande tvåbarnsmamma från Danmark. Hon är egenföretagare och mamma till två söner på tre och sju år. Sönerna bidrar till att hennes liv aldrig blir långtråkigt. Då hon fick resultatet från sitt första test blev hon chockad. Hon insåg omedelbart att hon var i riskzonen för att utveckla livsstilssjukdomar och började därför med EQ Pure Arctic Oil.

Här är Kamillas historia:

Jag har länge känt till att fiskolja är viktigt för oss, men trots detta åt jag och min familj fisk endast två gånger i veckan – utan att ta fiskolja i tillägg.
Det hela började med att jag tog ett fettsyretest via Eqology. Jag hade inga märkbara skavanker eller hälsoproblem när jag började ta Pure Arctic Oil, men jag var nyfiken på hur min kropp egentligen hade det. Då resultatet kom blev jag chockad. Testet överbevisade mig att jag hade inflammationer i kroppen och att jag var i riskzonen för att utveckla en eller flera livsstilssjukdomar. Jag började därför med Pure Arctic Oil och en av Eqologys andra produkter, Lifeforce. Efter 4,5 månad gjorde jag ett nytt test för att se om detta hade hjälpt mig. Jag blev lika överraskad över resultatet av det andra testet som jag blev av det första. Jag hade gått från en ratio på 17:1 till en ratio på 2,4:1. Jag hade aldrig vågat hoppats på ett så bra resultat.
Det viktigaste för mig är att jag vet att jag minskar risken för mig, min man och våra föräldrar att utveckla livsstilssjukdomar genom att vi tar Pure Arctic Oil. Vi har börjat ta produkten allihop. Men det allra viktigaste är att jag även investerar i mina barns framtida hälsa och livskvalitet.

 

4. Dittes ratio-värde gick från 16,7:1 till 1,2:1 på fyra månader!

Hade ALDRIG förväntat en så stor skillnad

Ditte Bukrinskij från Danmark upplevde riktigt obehagliga resultat från sitt först omega-6/omega-3 test, men efter ett dagligt intag av EQ Pure Arctic Oil väntade en ny vardag. Här är hennes historia:

Mitt namn är Ditte Bukrinskij, jag är 52 år och ensam mamma till tre pojkar på 15, 19 och 20 år. Jag arbetar som självständig biopat och naturopat i biologisk medicin och driver min egen klinik i Köpenhamn.

Jag har en hektisk vardag med många bollar i luften, men jag ser till att jag har en sund livsstil med motion och bra näringsämnen. Jag började på EQ Pure Arctic Oil eftersom jag såg den unika kvaliteten och därmed den potentiella cellulära effekten denna olja kunde ge. Dessutom kunde jag via blodtestet få veta exakt vad mitt behov vad. Jag är diagnostiserad med låg ämnesomsättning och misstänkte därför att jag ville ha en extrem hög inflammationsnivå i kroppen – och jag hade rätt! Mitt första test visade en ratio mellan omega-6 och omega-3 på så mycket som 16,7:1. Jag blev chockad och väldigt, väldigt ledsen.

Lyckligtvis har historien en bra slut, för efter att ha använt EQ Pure Arctic Oil varje dag i fyra månader var det goda nyheter när resultatet från test nummer två kom. Min ratio var totalt ändrad och låg nu på 1,2:1! Att bara fyra månaders intag kan göra en SÅ stor skillnad, det hade jag ärligt aldrig förväntat.

 

5.

EQ Pure Arctic Oil
– ÄR och förblir hennes LIVFÖRSÄKRING

Efter 10 långa dagar fick äntligen Karrina Lissen Emelie Hugan från Danmark veta resultatet hon har uppnått efter att hon har använt vår omega-3 produkt i 4 månader.

Karrina har en hektisk vardag så några dagar äter hon halvfabrikat som ofta innehåller mycket omega-6, dessutom älskar hon bröd. Ändå blev resultatet efter 120 dagar ganska bra. Karrina säger att EQ Pure Arctic Oil är och förblir hennes livsförsäkring.

 

 

6.

7.  Lene Aakre Nilsen gick från ratio-värde på 18,5 till 4,0 !!!

Lene: HYYYL!!! Kunne ikke se denne komme og MÅ dele min begeistring!! Før jeg startet på Pure Arctic oil viser min første blodprøve et skremmende og flaut resultat!! Altfor lav omega 3 og omega 6 som er utenfor skalaen..!

Kronisk hodepine/Migrene= helt borte!!

Søvn = kvalitet!!! Uthvilt!! Energi!!

Rygg/nakkeplager = sterkt redusert!

Det var en fryd å logge inn å se dette resultatet…! Etter 4 mnd bruk;  Jeg er jo tilnærmet PERFEKT!!!?

Endelig et omega3-produkt jeg klarer å svelge! Takk til deg fantastiske, dyktige sjef og ernæringsfysiolog Børre Gjersvik!!

Comments are closed.